Na prvom mjestu je melem za brzo i bezbolno zarastanje opekotina od 3 - 5 dana. Ovaj melem je idealan kod bilo koje vrste i bilo kojeg stepena opekotine. Nema bolova - ne lijepi se na opekotinu. Ne ostavlja ožiljke.

Rane nastale kao posledica šecerne bolesti, prije i poslije tretmana
Melem protiv  hemoroida (Šuljeva) Ovaj melem je brzo i bezbolno sredstvo za zarastanje svih vrsta hemoroida. Uz kupku od caja prolaze za samo 10 dana i Vašim tegobama je kraj.
Najbitnije je da preovladate stid i da nam se javite, a mi smo tu da Vam pomognemo.Hemoroidi zauzimaju skoro prvo mjesto po ucestanosti oboljenja. Mi Vam garantujemo 100% izlijecenje.
Hemoroidi predstavljaju proširenje vena u zidu rektuma. Uzroka nastanka ima više, kao što su trudnoca, tumori, opuštenost sfinktera, hernija rektalne sluznice, lokalne upale, hronicna tvrda i neredovna stolica, profesije vezane za sjedeci položaj (vozaci, kancelarijski radnici, itd.).
Vrste:
- Unutrašnji koji se ispoljavaju na pocetku pojavom crvene krvi kao i posle stolice.
- Spoljašnji ili vanjski - koji se javljaju sa krvarenjem, velikim bolovima.Vidljivi su lokalno kao mali meki modri tumori. Uz pojavu hemoroida može da se udruži i gljivicna bolest u vidu svraba za koju treba druga vrsta melema.
Lijecenjem prirodnim putem, jodismelem je najbrže i najpouzdanije sredstvo

Melemi za neke kožne bolesti

Ostali melemi
• za zarastanje svih vrsta rana
• protiv peruti
• univerzalni za ljepotu tijela (ispucale pete, ruke, bore...)

Sve ove meleme možete naci iskljucivo kod nas i nigdje drugdje! Isporuka je moguca poštom ili po dogovoru na neki drugi nacin.

JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda