JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda JODIS M prirodni melemi na bazi bilja i pcelinjih proizvoda
Najbrze prirodno sredstvo na bazi bilja i pčelinjih proizvoda pomoć je kod mnogih problema sa zdravljem. Mi Vam možemo pomoći kod mnogih vaših problema.
Nazovite nas na tel: 00387 65 692 242. Besplatno ćemo dati savjete za vaše zdravlje. Naših 30 godina iskustva u oblasti medicine je garancija za uspjeh.

Melem protiv  hemoroida (Šuljeva) Ovaj melem je brzo i bezbolno sredstvo za zarastanje svih vrsta hemoroida. Uz kupku od čaja prolaze za samo 10 dana i Vašim tegobama je kraj.

Vršimo masaže melemom kod svih vrsta bolova, slabe cirkulacije, antistres masaže, masaže za opuštanje mišica, masaže koje omogucuju hranjenje kože u slucajevima problema nastalih starenjem i suvocom kože. Masaža može biti djelomicna (pojedinih dijelova tijela) ili kompletna.